| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 10.05.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 8 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
			
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Moravský bochník plátky
								
								
								Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 4,77 g | 238,61 g | 3,09 g | 764,82 kJ (183 kcal) | 
| celkově | 38,18 g | 1 908,88 g | 24,74 g | 6 118,54 kJ (1461 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a restujeme. Po chvíli přidáme pokrájenou cuketu, papriku, okořeníme a tepelně opracujeme. Na závěr vmícháme fazole. Hotovou směs servírujte na těstoviny, posypte sýrem a dozdobte listy hlávkového salátu.
Přidat komentář