| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 05.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Zasněžené mandle Bio
								
								
								Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
							
								
									Zeleninová směs s kukuřicí
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Mandorle Italiane
								
								
								Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 29,27 g | 58,05 g | 5,52 g | 1 682,60 kJ (402 kcal) | 
| celkově | 117,09 g | 232,18 g | 22,08 g | 6 730,39 kJ (1607 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mandle spaříme vodou a oloupeme. Kuřecí stehýnka a pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Rýži uvaříme v hrnci podle návodu uvedeném na obalu (nerozvařujeme!). Nejprve na teflonové pánvi opražíme mandle, přidáme pórek, přisypeme kuřecí prsíčka, pohankovou krupici, osolíme a restujeme (možno přilít vodu). Po 10 minutách přidáme na kousky nasekaný česnek, mraženou zeleninu a necháme pár minut povařit. Na závěr přisypeme uvařenou rýži a vše důkladně promícháme. Podáváme zdobené pažitkou.
Přidat komentář