| Autor: | karča |
| Datum přidání | 03.02.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 16,88 g | 41,25 g | 5,55 g | 1 000,12 kJ (239 kcal) |
| celkově | 33,75 g | 82,49 g | 11,10 g | 2 000,24 kJ (478 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou červenou řepu. Krátce porestujeme, pak přidáme vodu a rajčatový protlak a povaříme. Až řepa změkne, přidáme na kostky nakrájenou mrkev, brambory, sůl, pepř a dovaříme. Nakonec dochutíme a podáváme.
Přidat komentář