| Autor: | Jana | 
| Datum přidání | 02.12.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 110 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
				 
				 
		
								
									Tofu uzené
								
								
								Sójový výrobek
							
								
									Sůl jemnozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
							
								
									Sůl hrubozrnná Trapani Sale
								
								
								Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie). 
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 23,26 g | 11,72 g | 15,28 g | 1 302,45 kJ (311 kcal) | 
| celkově | 46,51 g | 23,45 g | 30,56 g | 2 604,90 kJ (622 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pórek a papriku mírně podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme uzené tofu nakrájené na kostičky, prohřejeme a zalijeme směsí vody, sojové omáčky a kukuřičného škrobu. Na závěr mírně dosolíme a dochutíme sojovou omáčkou a umeoctem.
Mňam. Výborný recept, úžasný lehký oběd, chutnal i dětem. V Albertu nedávno zlevnili tofu i uzené. Doporučuji.
Přidat komentář