| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 04.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									BIO Italská sůl česneková
								
								
								Jedlá česneková sůl - mletá
							
								
									Sůl himalájská růžová jemná
								
								
								Sůl himalájská růžová jemná
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Hrášek Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazený
							
								
									Pilos Smetana kysaná
								
								
								Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
							
Rýží uvaříme na mírném ohni podle návodu uvedeném na obalu. Mrkev očistíme a nakrájíme podélně na tenké stuhy. Na másle zprudka opečeme na kousky pokrájená kuřecí prsíčka, po chvíli přidáme brokolici a hrášek opékáme ještě přibližně 10-15 minut. Přimícháme zakysanou smetanu, uvařenou rýži, mrkev, pokapeme citrónovou šťávou a ochutíme solí. Vše důkladně promícháme a podáváme sypané pažitkou.
Přidat komentář