Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Pohanku předem spaříme horkou vodou a necháme cca 15 minut nabobtnat.Z paprikových lusků opatrně vykrojíme stopku a vydlabeme semena.Cibuli oloupeme, sloupneme horní "sukýnku" a odložíme stranou.Zbytek cibule nakrájíme na drobno a na oleji necháme zesklovatět. Přidáme scezenou pohanku, nadrobno nakrájenou petrželovou nať a sýr, na plotýnce za stálého míchání necháme sýr rozpustit. Dochutíme solčankou a kávovou lžičkou plníme papriky. Naplněné papriky "zazátkujeme" kouskem mističky z cibulové sukýnky, kterou jsme si předem odložili tak, aby náplň nevytékala.Papriky vložíme do pekáčku, mašlovačkou potřeme olivovým olejem a vložíme pod gril. Během grilování otočíme a znovu potřeme olejem, potřené papriky lehce posypeme solčankou. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.
Hopla - zapoměla jsem na česnek - přidáme nadrobno nakrájený nebo lisovaný zároveň se sýrem! Přidat třošku nakrájené uzeniny taky není špatné.
Přidat komentář