| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 24.09.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 5 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Hrášek Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazený
							
								
									Kukuřice Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazená kukuřice.
							
								
									Bulgur Arax
								
								
								Drcená pšenice
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 13,97 g | 81,53 g | 4,03 g | 1 688,11 kJ (403 kcal) | 
| celkově | 69,84 g | 407,64 g | 20,16 g | 8 440,55 kJ (2016 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži a bulgur propláchneme, nesesypáváme, protože jej nebudeme vařit dohromady. Do hrnce s rýží ještě přidáme na kousky pokrájený tempeh a uvaříme podle návodu doměkka. Bulgur uvaříme taktéž doměkka, nesolíme. Na pánvi na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme na malé kousky pokrájenou zeleninu, povaříme s kari kořením a podle chuti osolíme. Vmícháme uvařenou rýži a bulgur.
Mňamka to byla, ještě nám zbylo k večeři.
Přidat komentář