Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí karbanátky
Autor: neznámý
Datum přidání 15.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 80 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g rybího filé
  • 2 lžíce špaldové mouky
  • 30 g kečupu
  • 2 ks vajec
  • 1 menší cibule
  • 1 lžička másla
  • celozrnnou strouhanku na obalení
  • olivový olej
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Rybí maso rozmělníme, přidáme na drobno pokrájenou dozlatova na másle opečenou cibulku, vejce, kečup, špetku soli, mouku a důkladně promícháme. Z této směsi tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Na nepřilnavé pánvi papírovým ubrouskem rozetřeme kapku olivového oleje a můžeme smažit dorůžova. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty