| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 24.09.2013 | 
| Druh receptu | Večeře, Oběd | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 20 min | 
| Počet porcí: | 3 ks | 
| Přibližná cena: | 200 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		Na velké nelepivé pánvi duste rajčata a cibuli, až cibule změkne. Potom stáhněte oheň, přidejte další ingredience kromě ryb a duste, až karotka změkne (je-li z konzervy přidat hned maso). Snažte se, aby se zeleninová směs bouřlivě nevařila. Nakonec přidejte lososí a tresčí maso a duste po obou stranách do měkka. Podávejte s celozrnnou bagetou a zapíjejte vinným střikem z bílého vína :)) 1 porce obsahuje 272 kcal energie, 37 g bílkovin, 22 g sacharidů, 4 g tuku.
Přidat komentář