Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený libanonský chléb s tuňákem a zeleninou
Autor: happy.lenulka@
Datum přidání 05.03.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • libanonský chléb (na 1 porci 2 placky)
  • ghee (přepuštěné máslo, postup ZDE)
  • olivový olej
  • 3 stroužky česneku
  • 1 čerstvá chilly paprička
  • 1 červená cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 plechovka tuňáka
  • nakládaná kukuřice
  • rajčatový protlak
  • bylinky - oregáno, bazalku 
  • parmazán


Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejte olivový olej, do něj vhoďte osmažit na plátky nakrájený česnek a nadrobnou nakrájenou chilly. Po chvilce, až paprička i česnek pustí aroma, přidejte nadrobno nakrájenou červenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku a zalijte protlakem, poté přidejte bylinky a asi 5 minut duste. Nakonec přidejte kukuřici a tuňáka a nechte prohřát. Mezitím si v rozpálené troubě nahřejte placky potřené ghí. Poté stačí jen naservírovat - placky přeložte napůl, naplňte směsí a hojně posypte strouhaným sýrem (např. parmazán).


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty