| Autor: | Lucka | 
| Datum přidání | 01.08.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 25 min | 
| Počet porcí: | 1 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
Na oleji si osmahneme dozlatova cibulku, potom přidáme nakrájené houbičky a zlehka podlijeme, osolíme, přidáme kmín podle chutí a asi 1 lžičku citronové šťávy, vše necháme cca 20 minutek podusit, ke zjemnění můžeme přidat 1 a půl lžičky dobrého másla (používám jen Bio) a nakonec k houbové směsi přidáme 1 vajíčko, necháme ještě vše spojit a podle vejce poznáme, že bude hotovo. Má to zvláštní říz a je to rychlovka k večeři, hlavně když máte plný mrazáček hub:-) Podáváme s pečivem nebo toastem. Dobrou chuť.
Přidat komentář