| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 14.05.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
25 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vajíčka uvaříme na tvrdo a oloupeme. V mističce si vyrobíme jogurtový dressing. Na dno dáme jogurt, přidáme na drobno nasekaný česnek, sůl, lněný olej a kopr. Důkladně promícháme a dáme stranou. Hlávkový salát důkladně propereme a nakrájíme na malé kousky a nasypeme do misky. Dále přidáme na kousky pokrájené vajíčko, sýr a trvanlivé pečivo. Na závěr promícháme s dressingem.
Salátek jsme měli domácí, kopr, česnek, moc dobrý to bylo.
Přidat komentář