| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 07.05.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Cizrna ve slaném nálevu Giana
								
								
								Cizrna ve slaném nálevu. Sterilováno. 
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 8,09 g | 18,71 g | 4,11 g | 648,44 kJ (155 kcal) | 
| celkově | 16,18 g | 37,42 g | 8,23 g | 1 296,88 kJ (310 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rozpálíme si pánev s máslem a dozlatova osmahnem cibulku, přidáme k ni uvařenou cizrnu, promícháme. Přidáme postupně nadrobno nakrájené ředkvičky a fazolky mungo, lehce osolíme, v případě potřeby podlejeme vodou a necháme vařit. Asi po 15 minutách ztlumíme, přimícháme sušenou bazalku, necháme ještě 5 minut společně provařit a odstavíme. Podáváme teplé.
Přidat komentář