Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát z cizrny s ředkvičkami
Autor: neznámý
Datum přidání 07.05.2012
Druh receptu Oběd, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g uvařené cizrny
  • 2 lžíce fazolí mungo
  • ředkvičky
  • mletá bazalka
  • 1/2 cibule
  • máslo
  • sůl 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 8,09 g 18,71 g 4,11 g 648,44 kJ (155 kcal)
celkově 16,18 g 37,42 g 8,23 g 1 296,88 kJ (310 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rozpálíme si pánev s máslem a dozlatova osmahnem cibulku, přidáme k ni uvařenou cizrnu, promícháme. Přidáme postupně nadrobno nakrájené ředkvičky a fazolky mungo, lehce osolíme, v případě potřeby podlejeme vodou a necháme vařit. Asi po 15 minutách ztlumíme, přimícháme sušenou bazalku, necháme ještě 5 minut společně provařit a odstavíme. Podáváme teplé.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty