Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cizrna s bulgurem a estragonem
Autor: neznámý
Datum přidání 13.03.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g cizrny
  • 200g bulguru
  • 2 stroužky česneku
  • 1 domácí vajíčko 
  • 1 petržel
  • 1 rajče
  • estragon
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Bulgur uvaříme do měkka a vejce na tvrdo. Předem namočenou cizrnu dáme vařit, zhruba po 10 minutách přidáme na kostičky pokrájenou petržel a estragon. Po další chvíli těsně před změknutím k cizrně přisypeme na kousky pokrájené rajče. Přebytečnou vodu slijeme a vmícháme uvařený bulgur, nakrájené vajíčko, ochutíme solí a prolisovaným česnekem. Nakonec pokapeme olivovým olejem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Dřevěné uhlí nebo brikety: co je lepší?

Sezóna grilování je v plném proudu a spolu s ní se znovu objevuje otázka, jaké…

Ceny zmrzlin opět rostou

Letošní zmrzlinová sezóna se opět prodraží, a to jak u kopečkové zmrzliny v…

K létu patří grilování...ale na čem a jak?

Teplé večery a neutuchající zpěv ptáků značí, že přichází čas grilovaček. Lze k…

Další zajímavé recepty