| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 27.05.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 15 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		Salát:
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zelená čočka Legumi
								
								
								Zelená čočka
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
Čočku a mungo fazolky propereme vodou a dáme vařit do studené vody (nesolíme). Na pánvi s trochou másla osmahneme cibulku, přidáme na kostičky pokrájenou zeleninu (kromě rajčat) a podusíme. Jakmile je zelenina téměř měkká vmícháme uvařené mungo fazolky s čočkou. Dochutíme prolisovaným česnekem, kmínem, bazalkou a osolíme. Přidáme také na kostičky pokrájená rajčata a společně ještě chvíli vaříme. Pokud je směs řídká zahustíme kukuřičnou strouhankou. Podáváme se salátem.
Chutne a jednoduche jidlo.
Přidat komentář