| Autor: | Kewar | 
| Datum přidání | 19.11.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 60 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Veto Vegi steak
								
								
								Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
							
Do cca 1,5l vody dáme bujón, sojové plátky a vaříme asi 10-15 min.Hotové plátky vyndáme z vývaru, vymačkáme z nich vodu a necháme je trochu vychladnout. Plátky pak nakrájejte na větší kostky.Cibuli nakrájíme na hrubo a osmažíme. Nebojte se jí osmažit pěkně do hněda, dá to guláši pěknou barvu a chuť. Na cibuli přidáme nakrájené sojové kostky a trochu osmahneme. Nakonec všechno zalijte vývarem který nám zbyl od vaření soji. Vaříme cca 20 minut aby se rozvařila cibule. Mezi tím si připravte tmavší jíšku na zahuštění. (poměr je +- 1:1 na tři zarovnané lžíce mouky 3 lžíce oleje). Guláš ochuťte solí a pepřem, zahustěte jíškou a nechte přejít varem cca 5 minut.Podávejte s chlebem nebo bramborem.
Přidat komentář