| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 10.10.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Jako první si namočíme propranou špaldu (kroupy) a necháme několik hodin nebo přes noc odležet. Druhý den vodu slijeme, zalijeme novou a dáme vařit. Mezitím si pokrájíme mrkev, květák a zelí, které přidáme do hrnce asi po 10 minutách od bodu varu. Zhruba po půl hodině ochutnáme zda je špalda a zelenina již měkká. Přidáme bylinky, ochutíme solí a vmícháme lněný olej. Promícháme a necháme asi 5 minut odstát.
Kdo by měl ještě více času na vaření a chtěl by si tento pokrm ještě vylepšit. Vmíchejte ze 2-3 vajec do krup žloutky a z bílků vyšlehaný sníh. Společně zapečte.
Přidat komentář