| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 02.09.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | 50 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
			 
			 
			 
				 
				 
		
								
									Chléb vícezrnný Negrill
								
								
								Kypřeno výhradně žitným kvasem
							
								
									Bio žitný chléb ASON
								
								
								Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
							
								
									Zeleninový vývar Brodo vegetale
								
								
								Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
							
								
									Zeleninový vývar
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno. 
							
								
									Zeleninový vývar pálivý
								
								
								Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,88 g | 34,05 g | 11,02 g | 1 081,15 kJ (258 kcal) | 
| celkově | 23,53 g | 136,19 g | 44,06 g | 4 324,59 kJ (1033 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
V hlubší pánvi smícháme cibuli, česnek a papriku, přidáme chilli koření a rajčata a dusíme do zhoustnutí. Vmícháme kostky celozrnného žitného chleba, podlijeme vývarem a vaříme asi 10 - 15 minut. Polévka by měla být hustá a chleba úplně rozmočený.
Výborná polévka - není co dodat
Přidat komentář