| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 18.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 40 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
			
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Špenát ochucený
								
								
								Dione - Špěnát ochucený - hluboce zmrazená zelenina
Jemně ochucený…
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 22,75 g | 38,78 g | 19,40 g | 1 746,07 kJ (417 kcal) | 
| celkově | 45,50 g | 77,55 g | 38,80 g | 3 492,13 kJ (834 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Z vajec, mléka, špetky soli a špaldové mouky připravíme středně husté těsto. Na trošce másla opečeme tenké palačinky. Mezitím si v hrnci na másle orestujeme cibulku, přidáme špenát, osolíme a necháme povařit. Na závěr přimícháme utřený česnek a ještě minutku povaříme. Hotové palačinky potíráme špenátem, srolujeme a můžeme podávat.
Přidat komentář