Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Těstoviny s pórkem a rajčaty
Autor: Dita
Datum přidání 31.05.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 200 g celozrnných těstovin
  • 3 rajčata
  • 1 pórek
  • 1 květák
  • špetka muškátového oříšku
  • 1/2 citrónu
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 10,49 g 44,06 g 3,58 g 798,23 kJ (191 kcal)
celkově 20,98 g 88,11 g 7,15 g 1 596,45 kJ (381 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Pečlivě omytý pórek a nadrobno pokrájený květák zalijeme mírně vodou. Dusíme pomalým varem, nejlépe přikryté, dokud květák zcela nezměkne. Po 5 minutách okořeníme muškátovým oříškem a osolíme. Mezitím dáme vařit do hrnce těstoviny a uvařené zcedíme. Těstoviny vmícháme ke květáku společně s rajčaty a pokapeme citrónovou šťávou.  


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty