| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 02.09.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 15 min | 
| Počet porcí: | 1 ks | 
| Přibližná cena: | 20 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
Na másle necháme zesklovatět nasekanou cibuli, přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu a mrkev a společně dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme.
Podáváme s pečivem, ale je to dobré i s rýží nebo těstovinami přelité nějakou dobrou omáčkou (např. Heinz).
Dnes jsem pekla cizrnové placičky podle receptu od lucie.syslova také ze zdravých receptů a k tomu jsme měli zeleninovou smaženici a nakonec ještě tempeh. Sklidila jsem velký úspěch.
Přidat komentář