Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ryba v zelenině a kuskusu
Autor: Lucka
Datum přidání 02.10.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

 

  • rybí filé
  • směs sterilované zeleniny - mladá kukuřice, papričky, cibule...
  • kuskus
  • tempeh uzený
  • olivový olej
  • sůl

 

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 30,27 g 51,00 g 17,47 g 2 018,84 kJ (482 kcal)
celkově 60,54 g 102,01 g 34,95 g 4 037,67 kJ (964 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Dopředu si připravím kuskus, který lehce pokapu olejem, osolím, aby se následně nelepil, na připravený alobal/pečící papír si pak pokladu směs zeleniny a filé z ryby, které jsem osolila. K tomu přidám kuskus a na hodně jemno pokrájený tempeh, který tím nakonec posypu. Na závěr zakapu olivovým olejem a opatrně to celé zabalím do balíčku, který dám péct do předehřáte trouby, cca na 180°C asi 25 minut. Filé se nemusí připravovat dlouho, takže je vše za chvíli hotové a rovnou můžeme servírovat. Je to taková rychlovka, která nám chutná a uzený tempeh tomu dodá báječnou chuť.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Stahování výrobků z vepřového masa z trhu

Státní veterinární správa (SVS) nařídila stáhnout z prodeje dva masné výrobky…

Strava v nemocnicích, sociálních službách, či školách...BUDE KVALITNĚJŠÍ A ZDRAVĚJŠÍ?

Kvalita nemocničního stravování zásadně ovlivňuje proces léčby a…

Jaké máslo je kvalitní?

Máslo je nepostradatelným základem kuchyně – ať už ho používáte na pečení,…

Další zajímavé recepty