Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rybí filé se špagetami s rajčatovou omáčkou
Autor: neznámý
Datum přidání 15.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 50 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250 g špaget
  • 400 g rybího filé
  • 400 g fazolí v rajčatové omáčce
  • 1 ks celeru, petržele, mrkve 
  • 140 g rajčatového protlaku
  • 4 ks rajčat
  • 1 ks jarní cibulky
  • 3 lžíce špaldové mouky
  • 1 lžička octa
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • 1 lžička másla
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu.Na másle osmahneme osolené rybí filé. Vyjmeme a uschováme v teple. V té samé pánvi osmahneme jarní cibulku, poté přisypeme mouku a ještě chvíli smažíme. Dále přidáme nastrouhanou zeleninu, fazole v rajčatové omáčce, rajčatový protlak, třtinový cukr a ocet. Podle chuti můžeme více osladit, okyselit nebo osolit. Rajčata omyjeme a pokrájíme na malé kousky a přidáme pár minut před uvařením do omáčky. Hotovou omáčkou přeléváme rybí filé a podáváme se špagety.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty