| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 22.06.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 48,94 g | 89,72 g | 9,53 g | 2 923,93 kJ (698 kcal) | 
| celkově | 97,88 g | 179,45 g | 19,05 g | 5 847,86 kJ (1397 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Očištěné brambory pokrájíme na kousky a uvaříme do měkka s kmínem. Na másle osmahneme mírně osolený filet po obou stranách. Kopr nasekáme na jemno. Sojovou smetanu důkladně rozmícháme ve vodě společně s rýžovou moukou a povaříme do zhoustnutí. Na závěr do omáčky vmícháme kopr a podle chuti osolíme. Osmahnutý filety na talíři polijeme hotovou omáčkou s koprem a podáváme s bramborem.
Přidat komentář