Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňák na víně
Autor: Hanka pH
Datum přidání 19.03.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 60 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g tuňáka
  • lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce bílého vína
  • bílá cibule
  • mrkev
  • sůl
  • bylinky podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme velmi jemně, mrkev jemně nastrouháme.Na pánvi na oleji opečeme osoleného tuňáka s bylinkami, vyndáme a na chvíli v pánvi restujeme zeleninu. Zeleninu přendáme do pekáčku, nahoru dáme tuňáka a podlijeme vínem. Pečeme 15-20 minut ve vyhřáté troubě (na 180-200°).Podáváme s libovolnou přílohou a zeleninou.

Příběh receptu

Máme rádi ryby, a tak zkoušíme dostupné druhy

Tipy na vylepšení

Můžeme sypat zelenými natěmi.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty