Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Tuňák na víně
Autor: Hanka pH
Datum přidání 19.03.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: 60 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 300g tuňáka
  • lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce bílého vína
  • bílá cibule
  • mrkev
  • sůl
  • bylinky podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme velmi jemně, mrkev jemně nastrouháme.Na pánvi na oleji opečeme osoleného tuňáka s bylinkami, vyndáme a na chvíli v pánvi restujeme zeleninu. Zeleninu přendáme do pekáčku, nahoru dáme tuňáka a podlijeme vínem. Pečeme 15-20 minut ve vyhřáté troubě (na 180-200°).Podáváme s libovolnou přílohou a zeleninou.

Příběh receptu

Máme rádi ryby, a tak zkoušíme dostupné druhy

Tipy na vylepšení

Můžeme sypat zelenými natěmi.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Další zajímavé recepty