| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.09.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 40 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 8,55 g | 19,53 g | 10,49 g | 910,97 kJ (218 kcal) |
| celkově | 34,20 g | 78,13 g | 41,97 g | 3 643,87 kJ (870 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nahrubo nakrájenou cibuli, zázvor, mandle, kari, římský kmín a koriandr umixujeme na pastu (dle potřeby přilijeme trochu vody). Na oleji orestujeme na kostky nakrájený lilek dohněda. Vyjmeme a dáme na chvíli stranou. Na pánev přidáme rozmixovanou pastu a chvilku restujeme. Přimícháme lilek, podlijeme asi 2 dcl vody a chvíli dusíme. Nakonec přidáme jogurt a ještě chvilku podusíme.
Podáváme s rýží a vařenou zeleninou.
Přidat komentář