Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Salát z kyselého zelí
Autor: lanvin
Datum přidání 20.09.2010
Druh receptu Příloha
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: 30 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 40 dkg kyselého zelí
  • 2 jablka
  • 1 velká mrkev
  • 1 cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • přírodní řepný cukr podle chuti
  • sůl
  • bílý čerstvě namletý pepř
  • zelená petrželka

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 0,77 g 13,04 g 7,81 g 493,18 kJ (118 kcal)
celkově 3,09 g 52,16 g 31,22 g 1 972,70 kJ (471 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Pokud je to nutné, vymačkáme ze zelí přebytečnou šťávu a pokud je hodně kyselé, propláchneme vodou. Mrkev a oloupaná jablka nastrouháme na struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno. Vše dáme do mísy, promícháme s olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem. Promícháme a posypeme nakrájenou zelenu petrželkou.

Tipy na vylepšení

Salát můžeme posypat nastrouhanými oříšky.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

anonymní uživatel | 13.06.2018 - 16:53
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Jednoduché a chutné zvlášť v létě!

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Další zajímavé recepty