Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Brambůrky s kyselým zelím
Autor: Dita
Datum přidání 14.05.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: 20 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 7 uvařených brambor ve slupce
  • kyselé zelí (množství, jak kdo má rád)
  • trochu másla

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 5,70 g 35,15 g 8,61 g 1 058,56 kJ (253 kcal)
celkově 11,39 g 70,30 g 17,22 g 2 117,12 kJ (506 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Brambory by měly být vychladlé, ideálně uvařené den předem, lépe se opékají. Vezmeme hlubokou pánev s nepřilnavým povrchem a necháme na ní rozpustit trochu másla. Přidáme na kolečka pokrájené brambory a za občasného míchání opékáme. Ke konci přidáme kyselé zelí. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak správně skladovat základní druhy potravin

Víte, jak správně skladovat různé druhy ovoce, zeleniny, pečivo i třeba vejce?…

Jakou zeleninu fermentovat?

Fermentace je ve zkratce kvašení potravin. Na zimu se vám může hodit třeba…

Výživa ve 21. století

Společnost pro výživu spořádala 23. 9. 2020 výroční odbornou konferenci Výživa…

Další zajímavé recepty