| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 09.11.2012 | 
| Druh receptu | Svačina, Večeře, Oběd | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Cizrna Horeca
								
								
								Luštěnina cizrna
							
								
									Chléb vícezrnný Negrill
								
								
								Kypřeno výhradně žitným kvasem
							
								
									Bio žitný chléb ASON
								
								
								Žitný celozrnný, kysaný chléb v BIO kvalitě. Vyrobeno procesem…
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Billa Tuna Brine
								
								
								Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 26,01 g | 43,48 g | 6,19 g | 1 426,55 kJ (341 kcal) | 
| celkově | 104,03 g | 173,92 g | 24,77 g | 5 706,20 kJ (1363 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu namočíme na několik hodin do vody, čím déle tím lépe, protože ji pak k uvaření stačí kratší doba. Z cizrny slijeme vodu a dáme vařit do nové. Jakmile je téměř měkká, přisypeme na drobno pokrájenou mrkev a po chvíli přihodíme plátky žampiónů. Uvaříme doměkka. Na olivovém oleji osmahneme jarní cibulku, přidáme tuňáka, na kostičky pokrájenou paprika a rajčata. Už nevaříme pouze promícháme případně osolíme a dáme stranou.Chléb si pokrájíme na kostičky a osmahneme na sucho na pánvi. Všechny suroviny smícháme dohromady. Podáváme ještě teplé. Salát je výborný i za studena.
Opravdu výborný recept,přidala jsem listový špenát navíc...
Výborná je aj cizrna, tuniak, pórek, sušené paradajky a lístky z redkvičky:)
Přidat komentář