Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bylinkové jáhly
Autor: neznámý
Datum přidání 31.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 350 g zpařených jáhel
  • 1/2 menší cibule
  • špetka oregana
  • čerstvá pažitka
  • 1 malý stroužek česneku
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • špetka solčanky

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,04 g 18,24 g 2,73 g 450,17 kJ (108 kcal)
celkově 15,21 g 91,18 g 13,67 g 2 250,83 kJ (538 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Proprané a zpařené jáhly uvaříme doměkka v osolené vodě a ochutíme solčankou. Asi po 15 minutách stáhneme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Mezitím dáme na rozpálený olej osmahnout nakrájenou cibulku a přidáme česnek. Potom vmícháme uvařené jáhly, přidáme oregano a pažitku, dobře promícháme a osolíme. Ihned podáváme jako přílohu k čemukoliv.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

V Česku chybí kuřecí...

Na trhu chybí drůbeží maso. Není to nářek zpracovatelů masa, ale prostý popis…

Další zajímavé recepty