Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bylinkové jáhly
Autor: neznámý
Datum přidání 31.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 350 g zpařených jáhel
  • 1/2 menší cibule
  • špetka oregana
  • čerstvá pažitka
  • 1 malý stroužek česneku
  • slunečnicový olej
  • sůl
  • špetka solčanky

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 3,04 g 18,24 g 2,73 g 450,17 kJ (108 kcal)
celkově 15,21 g 91,18 g 13,67 g 2 250,83 kJ (538 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Proprané a zpařené jáhly uvaříme doměkka v osolené vodě a ochutíme solčankou. Asi po 15 minutách stáhneme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Mezitím dáme na rozpálený olej osmahnout nakrájenou cibulku a přidáme česnek. Potom vmícháme uvařené jáhly, přidáme oregano a pažitku, dobře promícháme a osolíme. Ihned podáváme jako přílohu k čemukoliv.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Speciální daň na slazené nápoje?

Už jste slyšeli o dani na cukr, sůl či tuk? myslíte si, že by to mohl být…

Jaká je nejzdravější strava?

Není univerzální zdravá dieta! Ano jsou univerzální živiny, ale jejich…

BIO potravina roku 2024

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců vyhlašuje soutěž Nejlepší biopotravina roku…

Další zajímavé recepty