| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Zeleninu očistíme. Jáhly zalijeme vodou, vložíme zeleninový bujón, promícháme a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle zpěníme na kousky pokrájený pórek, poté přidáme nastrouhanou mrkev, na kostičky pokrájený celer,koření a osolíme. Mícháme, dokud nám zelenina nezměkne. Na talíř dáme jáhly, které posypemee zeleninovou směsí a můžeme podávat.
Přidat komentář