Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Myslivecká jáhlová směs
Autor: neznámý
Datum přidání 07.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 2 hrnky spařených jáhel
  • 1 plechovka sterilovaných žampionů kousek uzeného tempehu
  • jarní cibulka
  • sůl
  • 1/2 cibule
  • malý kousek chilli papričky
  • máslo

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na rozpáleném másle si osmahneme cibuli a přidáme kousek tempehu, poté přidáme spařené jáhly a sterilované porájené žampiony i s nálevem a vaříme, pokud je potřeba podlijeme. Asi po 20 minutách přidáme nakrájenou jarní cibulku a malý kousek chilli papričky, osolíme a necháme ještě vařit. Až budou jáhly měkké a uvařené, vypneme a podáváme.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Hořký osud křenu: Tradiční pochutina mizí z pultů!

Podává se ke klobásce nebo pečenému masu. Letos je však křen nedostatkovým…

Své zdraví máme ve svých rukou a na svém talíři!

S nadváhou bojuje více než polovina Čechů. Řešení máme každý na svém talíři.

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Další zajímavé recepty