| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 14.10.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Bílý jogurt z Valašska
								
								
								mléčný produkt
							
								
									Jogurt bílý Boni
								
								
								Jogurt bílý
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Delikatesní Hořčice Plnotučná
								
								
								Hořčice plnotučná. Bez přídavku konzervantů.
							
								
									Hořčice plnotučná Malva
								
								
								různé gramáže
							
Nejdřív si klasicky uvaříme těstoviny v osolené vodě doměkka. Potom si připravíme zálivku - dresing z pomazánkové máslo, bílý jogurt, hořčice-plnotučné, trochou olivového oleje a celé důkladně promícháme, přidáme uvařené těstoviny a pár kousků krevetek, lehce přisypeme bylinky dle chuti, osolíme a přidáme nadrobno nakrájené zelené olivy. Pokud chcete jako teplý salát, podávejte ho ihned po smíchání, já ale doporučuji dát do ledničky a nechat aspoň hodinku uležet a s tmavou bagetou či toastem servírovat.
Přidat komentář