| Autor: | flybee | 
| Datum přidání | 27.12.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					45 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Mák mletý 100 %
								
								
								Olejnatá semena loupaná.
							
								
									Hrášek Nowaco
								
								
								Hluboce zmrazený
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
1. Cibuli smažte asi dvacet minut; občas ji promíchejte. Přisypte všechno koření a ještě minutu smažte. Poté přidejte rajčata nebo protlak a povařte, dokud omáčka nezhoustne. Vlijte do ní dva hrnky vody, omáčku rozmixujte a povařte tak dvě minuty, aby pěkně zhoustla. Pokud ji nechcete mixovat, ještě ji pomalu vařte asi deset minut – získá tak správně hustou konzistenci. 2. Rozmrazený hrášek rozmixujte, osolte a přidejte mouku i mák. Směs rozdělte na 12 kousků a ty vytvarujte tak, aby připomínaly vyšší karbanátky. 3. Rozehřejte olej a zelené kofty na něm pomalu a pečlivě po obou stranách osmažte. 4. Kofty podávejte s hustou omáčkou plnou koření a plackami čapátí; hodí se ale i rýže nebo brambory.
Přidat komentář