| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 22.11.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Očištěnou mrkev nakrájíme na jemno, smícháme s tvarohem, asi půl vaničky, dále vmícháme nastrouhaný tvrdý sýr, máslo a česnek. Osolíme, popřípadě opepříme.
Moc dobré :-)
Výborná pomazánka, která je osvěžující. Na léto super.
Přidat komentář