| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 24.10.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
50 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | neuvedeno |
| Přibližná cena: | 80 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme, nakrájíme na čtverečky a na každý dáme lžíci náplně. Vytvarujeme malé vdolečky, které vkládáme na máslem vymazaný plech. Vdolečky potřeme vajíčkem a můžeme posypat kmínem nebo mákem. Náplň: uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme dozlatova osmahnutou cibulku, na kousky pokrájené zelí a špetku soli. Důkladně promícháme.
Přidat komentář