Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bochánky zelňáky
Autor: neznámý
Datum přidání 24.10.2010
Druh receptu Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
50 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: neuvedeno
Přibližná cena: 80 Kč
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

    Těsto:
    • 250 g špaldové mouky
    • 150 ml mléka
    • 100 ml vody
    • 100 g másla
    • 1 vejce
      Náplň:
      • 2 uvařené brambory
      • 500 g kysaného zelí
      • 1 cibule
      •  špetka soli

      Pro tento recept doporučujeme potraviny

      Postup přípravy

      Ze všech surovin vypracujeme těsto, vyválíme, nakrájíme na čtverečky a na každý dáme lžíci náplně. Vytvarujeme malé vdolečky, které vkládáme na máslem vymazaný plech. Vdolečky potřeme vajíčkem a můžeme posypat kmínem nebo mákem. Náplň: uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme dozlatova osmahnutou cibulku, na kousky pokrájené zelí a špetku soli. Důkladně promícháme. 


      Přidat komentář

      Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
      Chuť Cena Obtížnost

      Užívatelské komentáře

      Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

      Nejnovější články

      Jak jsme na tom s jódem?

      V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

      Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

      NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

      Test quinoy 2024

      Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

      Další zajímavé recepty