| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 26.11.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Rýže natural
								
								
								Rýže dlouhozrnná natural
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Arax Rýže basmati
								
								
								Rýže basmati
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Kešu pražené solené Dr. Ensa
								
								
								Kešu, skořápkové plody loupané
							
								
									Alesto Cashew Nuts
								
								
								Jádra kešu ořechů
							
								
									Bulgur Arax
								
								
								Drcená pšenice
							
Bulgur a rýži propereme, jestliže se stejně dlouho budou vařit, uvaříme dohromady. Na troše oleji osmahneme cibulku, přidáme na drobno pokrájené zelí, papriku, pórek, kešu oříšky a na hrubo nastrouhanou mrkev. Osolíme, přidáme kari koření, podlijeme mírně vodou a dusíme pod pokličkou. Uvařený bulgur s rýží vmícháme do zeleninové směsi. Podáváme sypané sýrem.
Můžeme ještě posypat gomasio.
Přidat komentář