| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 25.10.2010 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
30 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 10 ks |
| Přibližná cena: | 40 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Ovesné otruby Crusca Di Avena
Ovesné otruby
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Všechny suroviny smícháme a zaděláme těsto, které necháme asi hodinu odpočnout. Těsto rozdělíme na 5 stejných dílů a z každého dílu vyválíme kulatou placku, tu rozkrojíme na díly jako u pizzy a srolujeme. Pečeme v předehřáté troubě na plechu vyloženém pečícím papírem na 180 stupňů.
Přidat komentář