| Autor: | flybee |
| Datum přidání | 30.12.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Snídaně, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Zeleninu a žampiony nakrájíme na nudličky, smícháme se smetanou, ochutíme třeným česnekem a solí. Uvařenou, okapanou cizrnu přidáme k zelenině, důkladně zamícháme a přidáme jogurt. Před podáváním vychladíme v ledničce.
Od paní doktorky Vilmy Partykové. Chutná báječně.
Přidat komentář