| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 14.03.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | |
| Cena: | |
| Obtížnost: | |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Zátkovy vaječnė těstoviny
Kolínka střední
Zátkovy vaječné těstoviny
Těstoviny vaječné sušené vřetena torti
Penne Rigate Fior di Pasta
Těstoviny semolinové
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Tagliatelle Nonna Mia
Nesušené vaječné těstoviny
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 12,26 g | 54,41 g | 3,94 g | 1 304,05 kJ (311 kcal) |
| celkově | 73,58 g | 326,44 g | 23,63 g | 7 824,32 kJ (1869 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kolínka uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Jarní cibulku osmahneme společně s cibulkou na slunečnicovém oleji. Jakmile nám cibulka trochu zesklovatí přisypeme hořčičné semínko a necháme osmahnout. Dále přidáme na hrubo nastrouhaný celer a na plátky pokrájené žampióny. Osolíme a restujeme. Po chvíli podlijeme vodou, přidáme bylinky a dusíme do změknutí. Česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Vmícháme i s těstovinami k podušeným houbám. Chvíli povaříme a můžeme podávat.
Přidat komentář