| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 15.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 90 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Kečup sladký
								
								
								Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
							
								
									Kuřecí stehna
								
								
								Hluboce zmrazená, třída jakosti A
							
								
									Kuřecí stehenní řízek bez kůže
								
								
								Kuřecí stehno vykostěné bez kůže, hluboce zmrazené třída A
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
								
									Tomato Ketchup
								
								
								Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 33,63 g | 30,66 g | 25,35 g | 2 018,07 kJ (482 kcal) | 
| celkově | 67,26 g | 61,32 g | 50,70 g | 4 036,13 kJ (964 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Opláchnuté kuřecí stehýnka osolíme, poklademe plátkem másla, vložíme do zapékací mísy, podlijeme vodou a dáme upéct. Mezitím si v pánvi připravíme rajčatovou omáčku. Kečup a na kousky pokrájená omytá rajčata chvíli povaříme na pánvi, přidáme utřený česnek, sůl, tymián, třtinový cukr a nastrouhaný sýr, zamícháme a ještě chvíli povaříme. Hotovou omáčkou poléváme upečená stehýnka a podáváme s uvařenou rýží.
Přidat komentář