| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 01.06.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Očištěnou petržel a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Omytý květák nasekáme na malé kousky, stejně tak tempeh. Všechny surovina smícháme v míse, přidáme vejce, mouku a dochutíme solí, muškátovým květem a bylinkami. Za stálého míchání přiléváme vodu a důkladně promícháme dokud nevytvoříme husté kašovité těsto. Hotové těsto přelijeme do máslem vymazané zapékací misky nebo plechu s vyšším okrajem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dozlatova. Čím tenčí vrstvu dáme, tím méně se bude nákyp péct.
Přidat komentář