Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Zapečený květák s cibulkou a bramborem
Autor: neznámý
Datum přidání 17.04.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 6-7 velkých brambor
  • 1 středně velký květák
  • 2 cibule
  • provensálské koření
  • sladká paprika
  • sůl
  • olivový olej
  • máslo na vymazání

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 4,92 g 22,81 g 6,50 g 629,74 kJ (150 kcal)
celkově 19,66 g 91,25 g 26,01 g 2 518,98 kJ (602 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Na olivovém oleji osmahneme cibulku dozlatova. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Očištěný květák nasekáme na malé kousky. Zapékací misku s víkem vymažeme máslem, přidáme pokrájenou zeleninu, vmícháme osmahnutou cibulku a podle chuti okořeníme. Pečeme v předehřáté troubě přikryté víkem do změknutí. Těsně před koncem víko sundáme a necháme dopéct.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Legionella: Tichý zabiják vody

I přes velmi přísné vyhlášky a limity může dojít ke kontaminaci vody.…

Další zajímavé recepty