Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené filé na šalvěji
Autor: neznámý
Datum přidání 26.06.2010
Druh receptu Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 400 g rybích filet 
  • 1 vejce
  • 1 ks citrónu
  • 100 g kukuřičné strouhanky 
  • 70 g žítné mouky
  • 1 lžička olivového oleje 
  • 1 lžička šalvěje
  • 1 lžička kmínu
  • 2 lžičky himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Brambory zbavíme šlupky, nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme kmín a vařímě na středně silném ohni. Filé osolíme po obou stranách, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme šalvějí. Jednotlivé kousky filé nejprve obalíme v mouce, pak v rozšlehaném a osoleném vejci a na závěr v kukuřičné strouhance. Na teflonové pánvi papírovým brouskemrozetřeme olivový olej a můžeme smažit. Podáváme s uvařenými brambory.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Zahraniční test: Pražená mletá káva

Členové Německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest připravili jeden z…

Bezlaktózové neznamená méněcenné: Pravda o živinách

Stále více lidí sahá po bezlaktózových výrobcích, ať už kvůli intoleranci, nebo…

Test mražené pizzy 2025

Po mražené pizze sáhl snad každý, kdo byl nucen v časové tísni vytvořit…

Další zajímavé recepty