Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Pečené filé na šalvěji
Autor: neznámý
Datum přidání 26.06.2010
Druh receptu Večeře, Oběd
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 60 min
Počet porcí: 2 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 400 g rybích filet 
  • 1 vejce
  • 1 ks citrónu
  • 100 g kukuřičné strouhanky 
  • 70 g žítné mouky
  • 1 lžička olivového oleje 
  • 1 lžička šalvěje
  • 1 lžička kmínu
  • 2 lžičky himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Brambory zbavíme šlupky, nakrájíme na kostičky, osolíme, přidáme kmín a vařímě na středně silném ohni. Filé osolíme po obou stranách, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme šalvějí. Jednotlivé kousky filé nejprve obalíme v mouce, pak v rozšlehaném a osoleném vejci a na závěr v kukuřičné strouhance. Na teflonové pánvi papírovým brouskemrozetřeme olivový olej a můžeme smažit. Podáváme s uvařenými brambory.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak ochránit drůbež proti ptačí chřipce?

Francie plánuje na podzim vakcinaci 60 milionů kachen proti ptačí chřipce. Chce…

Zmrzlináři chtějí šetřit a oteplovat zmrzliny.

Začíná se nám blížit léto. Slibují nám opravdu vysoké teploty, tak v rámci…

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Další zajímavé recepty