| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 09.11.2012 | 
| Druh receptu | Příloha | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					20 min | 
| Doba vaření: | 20 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu
								
								
								Měkký plnotučný nezrající bílý sýr. 
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Pilos Smetana kysaná
								
								
								Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
							
Papriky rozpůlíme, zbavíme jádřinců, poklademe na pečící papír na plech. Do každé dáme na kostičky nakrájený sýr, zakysanou smetanu (2-3 lžičky), nasekanou bazalku a zakápneme pár kapkami oleje. Dáme péct na 200°C zhruba na 20 minut.
Přidat komentář