| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 09.11.2012 |
| Druh receptu | Příloha |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 20 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Balsýr Žirovnický sýr balkánského typu
Měkký plnotučný nezrající bílý sýr.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Papriky rozpůlíme, zbavíme jádřinců, poklademe na pečící papír na plech. Do každé dáme na kostičky nakrájený sýr, zakysanou smetanu (2-3 lžičky), nasekanou bazalku a zakápneme pár kapkami oleje. Dáme péct na 200°C zhruba na 20 minut.
Přidat komentář