| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 15.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Do máslem vymazané zapékací misky dáme osolené rybí filety a na ně poklademe plátky másla. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut a poté posypeme na kostičky pokrájenou paprikou a nastrouhaným sýrem. Podáváme s uvařenými brambory, posypané petrželkou.
Přidat komentář