| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 25.10.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
35 min |
| Doba vaření: | 60 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 70 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Květák nasekáme na jemné kousky, smícháme s ostatními surovinami a tvarujeme placičky. Pánev potřeme olejem a smažíme po obou stranách. Podáváme s bramborem.
Rýžovo květákové těsto můžeme nalít do vymazané zapékací misky a nechat upéct.
Přidat komentář