| Autor: | Dany |
| Datum přidání | 10.07.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 28,42 g | 32,17 g | 8,03 g | 1 313,20 kJ (314 kcal) |
| celkově | 56,83 g | 64,34 g | 16,06 g | 2 626,39 kJ (627 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sójové kostky uvaříme dle návodu na obale ve vodě popř. s bio bujonem. Na pánvi Wok si rozehřejeme lžíci olivového oleje a přidáme na drobno nakrájenou cibuli s paprikou, po chvíli i vymačkané sójové kostky. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata a zalijeme plechovkou rajčat i s nálevem. Můžeme trochu dolít vodou, chvíli provaříme. Osolíme, popřípadě opepříme a ochutíme oreganem a bazalkou. Nakonec do směsi prolisujeme česnek.Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Přidat komentář