Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Špagety s rajčatovou omáčkou
Autor: neznámý
Datum přidání 25.06.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 80 min
Počet porcí: 6 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g  špaget
  • 300 g mražené brokolice
  • 1 ks červené papriky
  • 2 ks rajčat
  • 300 g kečupu
  • 3 lžičky třtinového cukru
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžička másla
  • 120 g sýra s bílou plísní na povrchu
  • 1 lžička himalájské soli

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 15,45 g 70,00 g 7,95 g 1 723,29 kJ (412 kcal)
celkově 92,70 g 419,97 g 47,70 g 10 339,71 kJ (2469 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 200 stupňů. Mezitím do velkého hrnce vložíme špagety, po malé chvíli přisypeme mraženou brokolici a vaříme do měkka. V hluboké pánvi na másle zprudka orestujeme na kousky pokrájenou papriku. Stáhneme z ohně, přidáme nakrájená rajčata, kečup, nasekaný česnek a ochutíme tymiánem, třtinovým cukrem a solí. Vše řádně promícháme. Vymažeme zapékací misku máslem, nasypeme scezené špagety s brokolicí, na vrch dámě rajčatovou omáčku a dáme zapéct. Podáváme s kousky sýra. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty