| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 07.07.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | 150 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Nejprve si spaříme rajčata. Poté oloupáme a nakrájíme. Ve středne velkém hrnci si na olivovém oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek. Poté vložíme rajčata a 10 minut dusíme pod pokličkou. Občas můžeme promíchat. Potom přidáme tuňáka a majoránku. Nakonec zalejeme vodou, ochutíme solí a popřípadě pepřem.
Přidat komentář