| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 07.07.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 150 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									Billa Tuna Brine
								
								
								Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
							
								
									Rajčata Cherry červená
								
								
								Kulatá. Jakost I.
							
								
									Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
								
								
								Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
							
Nejprve si spaříme rajčata. Poté oloupáme a nakrájíme. Ve středne velkém hrnci si na olivovém oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek. Poté vložíme rajčata a 10 minut dusíme pod pokličkou. Občas můžeme promíchat. Potom přidáme tuňáka a majoránku. Nakonec zalejeme vodou, ochutíme solí a popřípadě pepřem.
Přidat komentář